Kaj van der Voort lanceert nieuw nummer 'Stapelgek' speciaal voor Nickelodeon

vrijdag 8 oktober 2021

We zijn natuurlijk allemaal stapelgek op Nickelodeon! Daarom staat Nickelodeon elke dag vanaf 16.15 uur in het teken van de gekste programma's die de zender te bieden heeft! Daar blijft het echter niet bij, want Kaj van der Voort heef speciaal voor Nickelodeon een gloednieuw nummer uitgebracht!

Nickelodeon geeft een extra gekke draai aan de gebruikelijke programmering met non-stop gekkigheid dagelijks vanaf 16.15 uur, met programma's als 'Spongebob Squarepants', 'Tyler Perry's Young Dylan', 'Huize Herrie' en nieuwe afleveringen van 'De Casagrandes'. Om dit te vieren heeft niemand minder dan Kaj van der Voort het nummer 'Stapelgek' geschreven. Het nieuwe nummer staat volledig in het thema van de stapelgekke programma's op ViacomCBS zender Nickelodeon en komt met een videoclip met daarin een nog veel gekker dansje waar je spontaan vrolijk van wordt. Verder wordt er een campagne gevoerd op TikTok waar ook jij deel van kan uitmaken! Zie de onderstaande videoclip om meteen lekker in de stemming te komen!


Dans je mee?
Het dansje van de TikTok campane wordt uitgevoerd door onder andere Max Mies, Nour Daghbouj en Fatma Daghbouj. De choreografie is gedaan door Tegeïst Fekre, die ook verantwoordelijk is voor o.a. de choreografie van Emma Heesters.

Het nummer is geproduceerd door Brahim Fouradi en Carlos Project Money die bekend zijn van vele grote hits met o.a. Bilal Wahib, Kevin en Yade Lauren etc.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers