Kersteditie 'Heel Holland Bakt' mét BN'ers op komst

zondag 17 maart 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Er komt dit jaar een eenmalige kersteditie van 'Heel Holland Bakt' met BN'ers. Omroepbaas Jan Slagter heeft dat nieuws zelf bevestigd aan het AD.

Dat er BN'ers zullen opdraven in 'Heel Holland Bakt' mag opmerkelijk genoemd worden. Het is algemeen bekend dat Slagter geen fan is van het idee om BN'ers te laten deelnemen aan het populaire bakprogramma. Maar na intern overleg is er nu toch besloten om voor één keer wel bekende koppen aan het bakken te zetten.


Welke BN'ers aan de kerstspecial van 'Heel Holland Bakt' zal later worden bekend gemaakt. Eerst is er zondag 17 maart nog de finale van het reguliere seizoen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers