Kersteditie 'Heel Holland Bakt' mét BN'ers op komst

zondag 17 maart 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Er komt dit jaar een eenmalige kersteditie van 'Heel Holland Bakt' met BN'ers. Omroepbaas Jan Slagter heeft dat nieuws zelf bevestigd aan het AD.

Dat er BN'ers zullen opdraven in 'Heel Holland Bakt' mag opmerkelijk genoemd worden. Het is algemeen bekend dat Slagter geen fan is van het idee om BN'ers te laten deelnemen aan het populaire bakprogramma. Maar na intern overleg is er nu toch besloten om voor één keer wel bekende koppen aan het bakken te zetten.


Welke BN'ers aan de kerstspecial van 'Heel Holland Bakt' zal later worden bekend gemaakt. Eerst is er zondag 17 maart nog de finale van het reguliere seizoen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers