Kick-off 'Een Jaar Van Je Leven' op SBS6

zaterdag 3 september 2022
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2022

In de nieuwe reality gameshow 'Een Jaar Van Je Leven' sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld.

Ze gaan het spel van hun leven spelen: 365 dagen lang draait alles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven én het één voor één elimineren van je mededeelnemers. Er ligt namelijk één miljoen euro klaar voor the last man or woman standing. Een gigantische prijs… maar die kost dus wel een jaar van je leven! De kick-off-aflevering is op zondag 4 september om 21.30 uur te zien op SBS6. Vanaf maandag 5 september is de show elke werkdag te zien om 18.20 uur. Bij Videoland zijn vanaf zondagavond 4 september 24/7 twee livestreams te volgen.


De veertig mannen en vrouwen zijn vreemden voor elkaar. Ze komen uit alle hoeken van ons land en hebben de meest uiteenlopende achtergronden: van een bekende TikTokker, een kapster en een ex-militair tot een Syrische vluchteling, een horeca-ondernemer en een hovenier. De kandidaten nemen in de kick-off-aflevering voor een jaar lang afscheid van familie en vrienden.

Op de locatie zijn alleen de hoogstnoodzakelijke basisvoorzieningen aanwezig. De deelnemers krijgen opdrachten waarmee ze geld kunnen verdienen voor de huishoudpot. Is die pot leeg, maar wil de groep toch iets bestellen? Dan kúnnen ze de grote prijzenpot van één miljoen euro aanspreken. Het gevolg is wel dat aan het eind van het jaar de uiteindelijke winnaar met een lagere prijs naar huis gaat. Pakken ze euro’s uit de pot of houden ze vol met wat ze hebben? Naast de verdienopdrachten spelen de deelnemers ook eliminatieopdrachten. De groep stemt wie van de deelnemers die opdracht moet spelen. Als de opdracht mislukt, dan moet die deelnemer het programma verlaten. Lukt het wel, dan moet hij of zij iemand aanwijzen die moet vertrekken… Elke eliminatie maakt de groep kleiner en de kans om aan het einde de gigantische prijzenpot mee naar huis te nemen, groter.

'Een Jaar Van Je Leven' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Kick-off-aflevering op zondag 4 september om 21.30 uur op SBS6.
Vanaf maandag 5 september elke werkdag om 18.20 uur op SBS6.
Vanaf zondagavond 4 september zijn 24/7 twee livestreams te volgen bij Videoland.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers