Kijk de eerste beelden nieuw seizoen 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders'

vrijdag 17 mei 2024
Foto: © TLC 2024

Volgende week woensdag is het dan eindelijk zo ver! De aftrap van het nieuwe seizoen 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders'. Ook de afgelopen tijd heeft het Tilburgse glamour-koppel zeker niet stil gezeten en dit zien we allemaal terug in de serie!

Zo werkte Roy hard aan zijn biografie en zien we hoe hij op stap gaat voor het boek langs bijzondere plekken uit zijn jeugd. Het stel werkt keihard aan het verbouwen van de voormalige kliniek om een luxe wellness & spa B&B aan huis te kunnen beginnen. Dochtertje Romi is alweer 1 jaar oud geworden dus er wordt druk gezocht naar hét perfecte doopjurkje voor Romi om in te stralen. Hieronder in de trailer is alvast een sneak peek te zien van dit nieuwe seizoen!'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders' is vanaf 22 mei elke woensdag om 20.30 uur te zien bij TLC en op discovery+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers