Kijk de eerste beelden van 'André Hazes: The Next Chapter'

vrijdag 3 november 2023
Foto: Videoland - © Jasper Suyk 2023

Vanaf zaterdag 18 november is 'André Hazes: The Next Chapter' te zien bij Videoland. Bekijk hier de trailer met de eerste beelden.

Vorig jaar deelde André Hazes zijn persoonlijke verhaal in de docu 'André Hazes: Crossroads', exclusief op Videoland. En nu is het tijd om te zien hoe het leven van de zanger sindsdien verder is gegaan. In het nieuwe driedelige vervolg, met de titel 'André Hazes: The Next Chapter', krijgen we een kijkje in André's leven nu hij zijn verslaving achter zich heeft gelaten.Afkicken van een verslaving is niet een einde maar juist het begin van een nieuwe manier van leven. Hoe pakt hij dit leven weer op? En hoe claimt hij zijn plek op het podium weer terug na bijna twee jaar afwezigheid? We zien de weg naar zijn eerste tv-interview bij Eva Jinek en zijn comeback optreden bij Holland Zingt Hazes, we volgen hem bij het maken van nieuwe muziek én krijgen een kijkje in zijn privéleven met Monique.

De driedelige Videoland Original documentaire ‘André Hazes: The Next Chapter’ is geregisseerd door Cheeru Mampaey, geproduceerd door Het Konijn en is vanaf 18 november wekelijks te streamen bij Videoland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers