Kijk de eerste beelden van nieuw seizoen 'The Real Housewives of Amsterdam'

donderdag 5 oktober 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Het is bijna zover! Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria, Susanna en de gloednieuwe housewife Tamara zijn terug met een gloednieuw seizoen 'The Real Housewives of Amsterdam' bij Videoland.

We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft natuurlijk weer veel humor, drama en verrassende wendingen.Seizoen twee van Videoland Original 'The Real Housewives of Amsterdam' is vanaf 26 oktober wekelijks te streamen bij Videoland. Seizoen één stream je in zijn geheel bij Videoland en internationaal kent het format meer dan dertig edities en meerdere spin-offs waarvan de Atlanta, Beverly Hills en Orange County versies bij Videoland te streamen zijn.
 
'The Real Housewives of Amsterdam' wordt in Nederland geproduceerd door Concept Street, is een format van NBCUniversal en is vanaf 26 oktober wekelijks te streamen bij Videoland.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers