Kijk de eerste beelden van nieuw seizoen 'The Real Housewives of Amsterdam'

donderdag 5 oktober 2023
Foto: Videoland - © RTL 2023

Het is bijna zover! Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria, Susanna en de gloednieuwe housewife Tamara zijn terug met een gloednieuw seizoen 'The Real Housewives of Amsterdam' bij Videoland.

We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft natuurlijk weer veel humor, drama en verrassende wendingen.Seizoen twee van Videoland Original 'The Real Housewives of Amsterdam' is vanaf 26 oktober wekelijks te streamen bij Videoland. Seizoen één stream je in zijn geheel bij Videoland en internationaal kent het format meer dan dertig edities en meerdere spin-offs waarvan de Atlanta, Beverly Hills en Orange County versies bij Videoland te streamen zijn.
 
'The Real Housewives of Amsterdam' wordt in Nederland geproduceerd door Concept Street, is een format van NBCUniversal en is vanaf 26 oktober wekelijks te streamen bij Videoland.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

VVD Tweede Kamerlid en oud-staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg (1965) wil praten over verantwoordelijkheid nemen, leiderschap en positief naar de toekomst kijken. Hij wil rolmodellen en leiders laten zien die daartoe inspireren. De 'linkse eigenzinnige' VVD'er moest in de zomer van 2024 zijn asielportefeuille opgeven en neemt weer plaats in de Tweede Kamer.

'VPRO Zomergasten', om 20.20 uur op NPO 2.

Dossiers