Kijk de trailer van 'Daten op het Kamp: Harrie Zoekt een Vrouw'

donderdag 4 augustus 2022
Foto: TLC - © Discovery Network Benelux 2022

Eindelijk! De langverwachte trailer van 'Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw' is er! Dé nieuwe datingshow van TLC waarin niemand minder dan Harrie Snijders opzoek gaat naar de ware liefde.

Ook Harrie begrijpt dat een zoektocht naar ware liefde voor iemand met als bijnaam 'dekhengst' voor scheve blikken kan zorgen, desalniettemin begint de DJ / ondernemer / influencer 100% serieus aan dit avontuur. Want bij een, naar eigen zeggen, 'écht serieus vrouwtje' is hij in een relatie de trouwste hond die er is... Dus Lassie, eat your heart out! Vindt Harrie nu dan eindelijk de liefde van zijn leven? Het is allemaal te zien in 'Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw'.'Hij is knapper dan op TV!', Harrie is héél charmant! en 'ik ben denk ik het perfecte poppetje voor Harrie' zijn slechts een aantal enthousiaste kreten uit de trailer. De dames staan, zoals te verwachten, te poppelen om hun prins op het witte paard: Harrie Snijders te ontmoeten en deel te nemen aan de strijd om zijn hart. Hoe dat gaat aflopen? Dat is nog even een aantal bloedstollende 'tiara-ceremonies' in 'Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw' afwachten!

'Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw', vanaf donderdag 11 augustus om 20.30 uur wekelijks bij TLC en elke week vooruit te kijken op discovery+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers