Kijk de trailer van 'Eerste Hulp Bij Kerst' bij Videoland

dinsdag 21 november 2023

De heerlijke feelgood kerstfilm van Will Koopman 'Eerste Hulp Bij Kerst' is vanaf 6 december exclusief te streamen bij Videoland.

Vanaf nu is de trailer van deze nieuwe Videoland Original film te zien.Over 'Eerste Hulp Bij Kerst'
Vier totaal verschillende mensen dealen op kerstavond met hun issues, met patiënten en elkaar. Zonder het te weten zijn ze aan elkaar overgeleverd en ontdekken ze dat ze alle vier hetzelfde over het hoofd zien: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden. Tel daar nog een nietsontziende sneeuwstorm, een overenthousiast gospelkoor, ontsnapte rendieren, vreemde bezoekers, magische momenten en een mysterieuze patiënt bij op zonder naam en iedereen zal beamen dat Lily, Ben, Yannick en Shanti deze kerst wel een beetje hulp kunnen gebruiken... Het zal een kerstavond worden die ze nooit vergeten en de Kerstman ook niet.

De Videoland Original speelfilm 'Eerste Hulp Bij Kerst' is vanaf 6 december exclusief te streamen bij Videoland.

De Videoland Orgiinal film 'Eerste Hulp Bij Kerst' is geregisseerd door Will Koopman en is een ITV Studios Netherlands Drama productie.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers