Kijkcijferrecord 'Temptation Island' na bedrog Bianca

dinsdag 2 mei 2006

Temptation Island behaalde gisteravond een kijkcijferrecord. Nog nooit keken zoveel mensen naar het verleidingsprogramma van Veronica. Maar liefst 644.000 kijkers stemden af op de lustrumeditie van Temptation Island. Ze zagen hoe BjŲrn reageerde op de beelden van zijn vriendin Bianca die vreemdging met verleider Stephan.

In de doelgroep 20- 49 behaalde het programma een marktaandeel van 15,3%. In de voor Veronica belangrijke doelgroep 20-34 behaalde het programma zelfs een gemiddeld marktaandeel van 23%. Temptation Island is elke maandag en woensdag om 20.30 uur te zien bij Veronica.

De lustrumeditie van Temptation Island scoort niet alleen goed in de primaire doelgroep van Veronica, maar ook in de secundaire doelgroep: jongeren 16-24. Gisteren stemde een derde van alle jongeren in de doelgroep 16-24 die televisie keken, af op het programma.

Veronica is verleidelijker dan ooit op de maandagen in mei met nŗ Temptation Island een verleidelijke film. Gisteren stond de film One Night At McCools in de programmering. Ook deze film trok veel kijkers. De zender behaalde een marktaandeel van 7,7% in de doelgroep 20-49. Hierdoor mag met recht worden gezegd dat de Meimaand Filmmaand succesvol is gestart.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers