Kijkcijfers: 'De Frogers: Happy Campers' best bekeken TLC-serie ooit

woensdag 13 december 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

De serie 'De Frogers: Happy Campers' is de best bekeken TLC-serie ooit sinds dat de zender zijn entree maakte in Nederland (2011). De eerste aflevering van de serie op 1 november brak alle records en met gemiddeld 442.000 kijkers (6+) per aflevering zijn de kijkers trouw gebleven aan de serie.

Ook binnen de doelgroep Vrouw 25-54 was de serie een groot succes met een gemiddelde kijkdichtheid van 2,9% en een marktaandeel van 8,0%. Daarmee is de serie in prime time ook binnen deze doelgroep het beste bekeken programma ooit. De serie was ook het best bekeken programma op discovery+ op basis van unieke kijkers. De serie is vorige week woensdag geëindigd, maar is terug te kijken op discovery+.


Natasja Froger: 'Fantastisch om te zien dat we met een serie waarin, wij gewoon onszelf zijn en onze familie laten zien, alle TLC-records hebben verbroken! Het was een heerlijke reis om samen te maken en we zijn blij dat de kijkers zo van ons hebben genoten'.

'Happy Campers'
In 'De Frogers: Happy Campers' zijn we getuige van de gehele familie Froger die samen op rondreis door Engeland gaat. En met de familie wordt ook echt de héle familie bedoeld. René en Natasja nemen hun kinderen Danny, Natascha, Maxim en Didier plus aanhang én kleinkinderen mee op avontuur. Bijna 10 jaar geleden genoten ze met z’n allen van een memorabele camperreis door de US. Dat beviel zo goed, dat de familie - inmiddels enorm uitgebreid - weer een prachtige reis maakt en dit keer door Zuid-Engeland. En de familie Froger zou de familie Froger niet zijn als dit niet gepaard gaat met lachen, gieren, hier en daar wat gekibbel, maar bovenal een familieband waar iedereen jaloers op kan zijn.

'De Frogers: Happy Campers' is terug te kijken op discovery+. De serie is een co-productie van &.format (onderdeel van &.media group) en Red Pepper Media.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers