Kijkcijfers: 'Expeditie Robinson' start sterk

vrijdag 4 september 2009

Het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' is gisteren fantastisch van start gegaan. De avontuurlijke RTL 5-realityserie kwam in de doelgroep 20-49 jaar weliswaar uit op een gedeelde eerste plaats met 'House', maar versloeg verder alle programma's in dit segment zoals de successen 'De ReŁnie' en 'Een Dubbeltje Op Z'n Kant'. Met een mooi zenderaandeel van 16,1% in de core doelgroep 20-34 jaar is 'Expeditie Robinson' op het betreffende tijdstip het best scorende programma in die doelgroep en tevens het bekeken programma van RTL 5 die avond.

In de tweede uitzending aanstaande woensdag maken de 'Expeditie Robinson'-kijkers kennis met de mannen die met een speciale opdracht bezig zijn in de jungle. Vijf mannen met een missie. Ieder een uitgesproken karakter, maar met een gezamenlijk doel; het halen van de expeditie. De mannen vechten met bloed, zweet en tranen voor hun plekje. Om te overleven worden er termieten en reuze kikkers gevangen en gegeten. De dames proberen intussen hun draai te vinden op de eilanden. Het gaat er in de jungle duidelijk anders aan toe dan bij de vrouwen. Gaan de mannen het redden?

Na veertien uitputtende, grensverleggende weken wordt duidelijk welke kandidaat als ultieme Robinson naar huis gaat als de winnaar van deze elfde 'Expeditie Robinson'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers