Kijkcijfers: Nieuwe medische dramaserie 'Dag & Nacht' lineair en on demand goed bekeken

woensdag 19 april 2023
Foto: © AVROTROS/Nyk Dekeyser 2023

De eerste aflevering van 'Dag & Nacht' is, inclusief uitgesteld kijken, bekeken door meer dan 1,3 miljoen kijkers. Via NPO Start en NPO Plus heeft deze aflevering al meer dan 240.000 streamstarts en de hele reeks (alle afleveringen bij elkaar) bijna 1 miljoen.

De fantastische start van 'Dag & Nacht' op NPO Plus en Start is daarmee te vergelijken met die van succesvolle AVROTROS-series als 'Het jaar van Fortuyn' en 'De Stamhouder'.


'Dag & Nacht'
In 'Dag & Nacht' is het wel en wee op de afdeling verloskunde te zien waar Ella (Kim van Kooten) hoofd is. Lange dagen, zware werkomstandigheden en een personeelstekort zorgen voor veel stress en problemen. Elke dag begeleidt Ella met haar collega’s de meest uiteenlopende bevallingen, waarbij pijn en extase hand in hand gaan en momenten van diep geluk en peilloos verdriet elkaar binnen een seconde af kunnen wisselen. Alsof het niets is. Maar het is niet niets. Het gaat over nieuw leven. Elke dag weer, ieder uur, iedere minuut van iedere dienst.

'Dag & Nacht' is iedere woensdag te zien om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1 en NPO Start en in zijn geheel via NPO Plus.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers