Kijkcijfers: 'WNL Op Zondag' vestigt een record!

maandag 27 november 2023

'WNL Op Zondag', de zondagse talkshow van Omroep WNL, boekte afgelopen zondag een kijkcijferrecord. Ruim 615.000 kijkers keken naar de uitzending waarin presentator Rick Nieman in gesprek ging met oud-informateur Johan Remkes, schrijver Lale Gül, hoofdredacteur Arendo Joustra van Elsevier Weekblad en de Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke en brigadier Nadia.

De uitzending kreeg volop media-aandacht door de uitspraken van VVD-prominent Johan Remkes over de verkiezingsuitslag en de komende formatie. Volgens Remkes zal de VVD op een later moment in de formatie niet met GroenLinks/PvdA in zee gaan. 'De kans daarop is nihil', aldus Remkes. 'Tenzij GroenLinks/PvdA hun hele programma in de vuilnisbak gooit, maar dat vertrouw ik de sociaaldemocraten niet toe.' Remkes sluit dan nieuwe verkiezingen niet uit. Ook schrijver Lale Gül was trending topic op sociale media met haar heldere analyse waarin ze een verklaring geeft waarom kiezers met een migratieachtergrond op de PVV hebben gestemd.


'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt gepresenteerd door Rick Nieman en iedere zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers