Komt er een nieuwe voetbaltalkshow op tv?

donderdag 14 juli 2022
Foto: Veronica/Talpa Network - © William Rutten 2021

Veronica onderzoekt momenteel de mogelijkheid om in het nieuwe tv-seizoen met een nieuwe voetbaltalkshow te komen. Dat schrijft het AD. En er is nog meer: want ook bij RTL denken ze aan een gelijkaardig programma.

Sinds op SBS6 de dagelijkse talkshow 'Vandaag Inside' te zien is, was er geen echt praatprogramma over voetbal meer op televisie. 'Vandaag Inside' behandelt namelijk allerhande onderwerpen. Talpa vond daarom de tijd rijp om weer met een show te komen die echt alleen maar over voetbal gaat. Concreet is er nog niets, maar een woordvoerder van de mediagroep bevestigt aan het AD 'dat de mogelijkheid onderzocht wordt'. Het plan zou zijn om een voetbaltalkshow te brengen op maandag- en vrijdagavond. En dat zou dan gebeuren op Veronica. Ook circuleren er al namen van mogelijke gezichten die aan het nieuwe programma gekoppeld zouden worden. Onder meer Andy van der Meijde, Wim Kieft en Wesley Sneijder zouden aantreden als analisten. Talpa wenst echter nog niet over de plannen te communiceren.


Het AD weet overigens nog meer. Zo zou ook RTL aan een nieuw voetbalprogramma werken. RTL beschikt namelijk over de beelden van de Champions League en Talpa is rechtenhouder van de Europa League. Bovendien hebben beide bedrijven de intentie om binnen afzienbare tijd samen te smelten.

Bron: ad.nl

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers