KRO-NCRV's 'Een Huis Vol' is terug en verwelkomt een nieuw gezin

vrijdag 21 juni 2024
Foto: KRO-NCRV - © Stijn Ghijsen 2024

Fans kunnen hun hart ophalen, want deze zomer is er weer een nieuw seizoen van 'Een Huis Vol' te zien. In de populaire realityserie van KRO-NCRV wordt het leven van vier grote gezinnen gevolgd.

De komende zomerreeks zien we drie families uit voorgaande seizoenen terug: de families Cudogham, Blom en Wildeman. Ook maken we kennis met een nieuw gezin: de familie Bakhcha.


Budgetproof leven in Bodegraven
In het Groene Hart volgen we dit seizoen weer de familie Blom. Vader Maarten en moeder Gerdien hebben het erg druk met hun zeven kinderen en proberen waar mogelijk de orde te bewaren. Maar blijft er wel genoeg tijd over voor henzelf? Ook merken ze als groot gezin dat het leven steeds duurder wordt en daarom gaan ze bewuster met hun budget om.

Veranderingen bij de Cudoghams
Kleine jongens worden groot: Jazz, de oudste zoon van Cynthia en Iven Cudogham, gaat nu echt uit huis en zoon Kik wordt achttien en doet eindexamen. We volgen hem in deze spannende tijd en ook bij het kiezen van een geschikte studie. Vooral Cynthia vindt het niet makkelijk om haar twee jongens los te laten. Gelukkig heeft ze voorlopig nog haar handen vol aan de andere vijf kinderen.

Uitbreiding in Rotterdam
Bij de familie Wildeman hoopt moeder Priscilla dit seizoen haar opleiding tot hondentrimmer af te ronden, maar eerst moet ze nog op ‘snuffelstage’ bij een trimsalon. Ook gaat de familie aan de slag met de uitbouw van hun huis, want er is meer ruimte nodig voor het grote gezin. Lukas en Priscilla hopen nog steeds op een achtste kindje, dus na de uitbreiding van hun huis volgt hopelijk ook gezinsuitbreiding.

In balans met de familie Bakhcha
De tienkoppige familie Bakhcha uit Amsterdam kijkt ernaar uit om Nederland een kijkje in hun drukke leven te geven. Vader Ali en moeder Samira geloven dat als je iets wilt bereiken, je er hard voor moet werken. Het woord ‘lui’ staat niet in hun woordenboek. Alle kinderen helpen mee met het huishouden en beginnen elke dag met het opmaken van hun bed. In deze serie volgen we de familie onder andere tijdens de Ramadan en op hun vakantie naar Marokko.

'Een Huis Vol' wordt geproduceerd door Mediawan Skyhigh in samenwerking met KRO-NCRV.

'Een Huis Vol', vanaf maandag 19 augustus elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en NPO Start.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers