Life-changing bedrag van 846.515 euro voor winnaar 'Een Jaar Van Je Leven'

dinsdag 22 augustus 2023
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2022

Mirthe, Bern, Wendy, Isaac, Sacha en Erik. Dat zijn de kanshebbers op de gigantische geldprijs van 846.515 euro die vrijdagavond op het spel staat in de grote finale van 'Een Jaar Van Je Leven'.

Een jaar geleden sloten 40 deelnemers zich af van de buitenwereld, om samen het spel van hun leven te gaan spelen. Een jaar lang draaide álles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven en het één voor één elimineren van mededeelnemers. Op vrijdag 25 augustus zijn nog twee deelnemers over: het is tijd voor de apotheose. Wie wint 'Een Jaar Van Je Leven' en gaat naar huis met de prijzenpot?


Vrijdag zien de finalisten ook hun familie en vrienden weer, na een jaar. Het belooft een emotioneel weerzien te worden. De deelnemers hebben misschien wel belangrijke momenten in het leven van hun dierbaren gemist - en de wereld heeft ook niet bepaald stilgestaan...

Het is tijd voor de finale. De laatste twee deelnemers geven nog één keer álles tijdens een adembenemende allerlaatste opdracht. Ze moeten het hoofd koel houden, slim zijn… maar vooral snel! Wie wint deze langste gameshow ooit?

Een Jaar Van Je Leven wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. Het programma was een jaar lang elke werkdag op SBS6 te zien en te volgen via livestreams op Videoland.

'Een Jaar Van Je Leven', vrijdag 25 augustus om 19.30 uur op SBS6.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers