Marlijn Weerdenburg aan de slag bij AVROTROS

donderdag 30 juni 2022
Foto: AVROTROS - © Ruud Baan 2022

Marlijn Weerdenburg is de nieuwe presentator van 'DNA Onbekend' en is in augustus naast Frits Sissing te zien tijdens de live uitzending van 'De Musical Awards - The Kick-off' vanaf de Uitmarkt. Zij presenteert 'Moltalk' al bij de omroep.

Marlijn Weerdenburg is actrice, presentatrice, zangeres én Molloot. Deze veelzijdigheid past goed bij het diverse aanbod aan cultuurprogramma's bij de omroep.


Mediadirecteur Bart Barnas: 'Marlijn Weerdenburg past met haar inlevingsvermogen perfect bij 'DNA Onbekend', waar zij als presentator families tijdens een impactvolle fase in hun leven bijstaat. Ook is zij met haar theater- en musicalachtergrond de juiste persoon om met Frits Sissing 'De Musical Awards - The Kick-off' live op het Museumplein te presenteren. Marlijn brengt mensen samen en dat past perfect bij AVROTROS.'

Marlijn Weerdenburg: 'Ik heb heel veel zin om meer programma's te gaan maken bij AVROTROS. Een omroep waar ik al heel graag werk met 'Moltalk' en me bijzonder thuis voel. Een omroep met dezelfde liefde voor kunst, cultuur, verbinden en gelaagd entertainment als ik.'

Terugkeer 'DNA Onbekend'
Het populaire programma 'DNA Onbekend' keert in het voorjaar van 2023 weer terug op televisie met Marlijn Weerdenburg als nieuwe presentator. Kijkers met twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden kunnen in het programma door middel van DNA-onderzoek antwoord krijgen op grote levensvragen. Is mijn vader wel mijn vader? Zijn we wel volle zussen? De mogelijkheden voor geadopteerden om biologische familie in het buitenland te vinden zijn de afgelopen decennia toegenomen, maar klopt de gedocumenteerde of gegeven informatie wel? Marlijn Weerdenburg gaat samen met het team op zoek naar antwoorden op al dit soort vragen. Opgeven kan vanaf nu op avrotros.nl/dnaonbekend.

'De Musical Awards - The Kick-off', 28 augustus om 21.45 uur  bij AVROTROS op NPO 1.

'DNA Onbekend', voorjaar 2023 bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers