'Mart op de Piste' binnenkort nieuw bij AVROTROS

dinsdag 4 oktober 2022
Foto: © AVROTROS 2022

Met al de ultieme zomerhit op zijn naam, gaat Mart Hoogkamer nu op zoek naar een après-ski knaller. Samen met zijn vrienden strijkt de zanger neer in Val Thorens voor een muzikale wintersport.

Saillant detail; Mart heeft nog niet eerder op de ski’s gestaan, dus zijn aanwezigheid blijft niet onopgemerkt. Elke aflevering brengt Mart een winterse meezinger ten gehore. Dit doet hij samen met bekende gasten die hij in het populaire wintersport oord ontvangt. Lukt het Mart om in de sneeuw een après-ski kraker te creëren?


Wesley Sneijder, Maxim Froger, Randy Wolters en zijn manager Robert-Jan Schipper reizen mee met Mart. De vrienden vieren samen vakantie in de sneeuw en zorgen voor een hoop gezelligheid in Val Thorens. Ook de vaste muzikanten van Mart zijn erbij. Elke aflevering maken zij samen met muzikale gasten een nieuw nummer. Zo ontvangt Mart onder anderen Shirma Rouse, Wolter Kroes, John West, Bizzey, Jody Bernal en Roxanne Kwant. Samen maken zij een nummer dat het wintersport vakantiegevoel van het gezelschap weergeeft. In de plaatselijke ski tent wordt het nummer meteen getoetst.

Hit of niet; een ding is zeker. Het bonte gezelschap zet Val Thorens muzikaal op zijn kop en zorgt voor een hoop gezelligheid in de sneeuw.

'Mart op de Piste', vanaf woensdag 26 oktober om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers