Messi Mania in Veronica-special 'Paradijsvoetballers: The American Dream'

zondag 17 december 2023

In een exclusieve special van 'Paradijsvoetballers' krijgt het publiek een bijzonder kijkje in het leven van twee Nederlandse profvoetballers in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS).

Maarten Paes (FC Dallas) en Nick Marsman (Inter Miami) leven hun voetbaldroom in de Verenigde Staten. Veronica volgt hen in een periode waarin internationale sterren als Lionel Messi neerstrijken in Florida. Sport, glamour en persoonlijk leven komen samen in Veronica.


Spelen mét Lionel Messi
Nick Marsman, voormalig doelman van onder meer Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente, ervaart sinds de spraakmakende komst van voetballegende Lionel Messi en sterren Sergio Busquets en Jordi Alba bij Inter Miami een ware gekte. De club, eigendom van voetbalicoon David Beckham, geniet wereldwijde aandacht en groeide op sociale media in amper vier maanden van 200.000 naar ruim 20.000.000 volgers. Paradijsvoetballers: The American Dream biedt een intiem kijkje achter de schermen van Inter Miami en belicht het leven van Nick Marsman te midden van deze sensationele ontwikkelingen: op de club, tijdens trainingen en in zijn privésituatie thuis in Miami. Hier woont hij met zijn vrouw, voormalig Miss Nederland Nathalie den Dekker, en hun twee kinderen. We zien onder meer een uitstapje met het gezin naar de Everglades en een romantische date op Ocean Drive in Miami ter gelegenheid van het 2-jarige trouwjubileum van Nick en Nathalie.

Spelen tégen Lionel Messi
Ook doelman Maarten Paes, bekend van zijn tijd bij FC Utrecht en Jong Oranje, deelt zijn ervaringen met de Messi-gekte. Als speler van FC Dallas stond Maarten een week voor de Paradijsvoetballers-ontmoeting in de kwartfinale van de League Cup tegenover Messi's Inter Miami. Een intense wedstrijd die eindigde in een bloedstollende strafschoppenreeks en waarin Messi zowel een vrije trap als een strafschop achter Paes binnenschoot. Veronica blikt terug op deze buitengewone wedstrijd en biedt een uniek kijkje achter de schermen bij FC Dallas. 'Paradijsvoetballers: The American Dream' toont het reilen en zeilen van Paes op en buiten het veld, inclusief hoogtepunten als de Texas-derby tegen Austin FC met een onverwacht bezoek van vriendin Luna Bijl en een bezoek aan het cowboydorp Fort Worth en de plek waar John F. Kennedy in 1963 werd doodgeschoten.

'Paradijsvoetballers: The American Dream' wordt geproduceerd door Act of Sport.

'Paradijsvoetballers: The American Dream', maandag 18 december direct na Veronica Offside om 21.30 uur bij Veronica.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers