'Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!' maandag nieuw bij RTL 5

zondag 28 augustus 2022

Schurftmijt die gangetjes graaft in de huid, poreuze en loslatende teennagels of honderden cystes in een gezicht: verschillende hartverscheurende huidaandoeningen komen voorbij in 'Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!'.

Zo volgt het programma onder anderen Rainier, die al jaren een gigantische bol op zijn hoofd heeft, waardoor hij geen helm meer kan dragen en zijn grootste passie – motorrijden – niet meer kan uitvoeren. Rainier: 'Ik ga er emotioneel aan onderdoor, ik zit thuis op de bank en doe niets meer.' Topdermatoloog dokter Göran heeft nog nooit zo’n grote bobbel gezien maar begint toch aan de operatie… Samen met zijn collega's Emmilia en Menno geeft Göran patiënten een medische behandeling maar vergeten ze ook de menselijke impact van de aandoeningen niet. Dokter Emmilia hierover: 'Wij artsen moeten de zin ‘je moet er maar mee leren leven’ uit ons vocabulaire verbannen. Niemand hoeft met een heftige huidaandoening door het leven te gaan.'


'Mijn Huid Ziet Er Niet Uit!' wordt geproduceerd door Concept Street en is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers