Nederland Zingt Event in Deventer

maandag 5 februari 2024

Op zaterdag 13 april vindt het derde Nederland Zingt Event plaats. Het event wordt georganiseerd vanuit Nederland Zingt, het christelijke muziekprogramma van de EO, wat elke zaterdag te zien is op NPO 2.

In de Lebuinuskerk in Deventer belooft het een dag vol samenzang en ontmoeting te worden. Het thema is 'Open mijn ogen'. Nieuw dit event is de avondeditie.


Het thema van het derde Nederland Zingt event is 'Open mijn ogen'. EO-eindredacteur Albert-Jan Schol: 'Je ogen 'openen' kan op zoveel manieren. De ander écht zien en vol goede moed onze blik houden op Gods nieuwe wereld die voor ons ligt. Tijdens dit event neemt Jurjen ten Brinke je in een overdenking mee in dit thema.'

Nieuw: avondeditie
Nieuw dit event is een avondeditie. De middageditie blijft, net als voorgaande keren. Het programma is, op enkele liederen na, hetzelfde. De middageditie begint om 14.30 uur en de avondeditie om 19.30 uur. Tickets zijn te reserveren op nederlandzingt.eo.nl/event, met tot 1 maart €5 korting. Vrienden van Nederland Zingt ontvangen één gratis ticket per event.

De komende tijd maakt Nederland Zingt via Facebook, Instagram en de website nieuws rondom het event bekend, bijvoorbeeld wie de artiesten zijn.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers