Nick en Simon te gast in eerste uitzending 'Jinek'

zondag 28 augustus 2022
Foto: RTL 4 - © William Rutten 2022

Na weken van speculaties over de breuk tussen Nick en Simon is het vandaag officieel bevestigd: 's lands bekendste muzikale duo gaat uit elkaar.

Maandag vertellen zij eenmalig het hele verhaal over de break up bij Eva aan tafel. Waarom gaan ze uit elkaar en wat zijn hun soloplannen?


Uiteraard wordt maandag, en de rest van dit seizoen 'Jinek', ook uitgebreid stilgestaan bij de grote vraagstukken die het nieuws in Nederland domineren: de oplopende asielcrisis, de woede bij boeren over de stikstofplannen en de zorgen van steeds meer mensen of ze hun energierekening én hun dagelijkse boodschappen kunnen betalen.

Vanaf dinsdag wordt Eva dagelijks geflankeerd door voormalig 'RTL Nieuws'-anchor Roelof Hemmen. Vanachter zijn nieuwsdesk zal Roelof duiding en achtergronden geven bij het nieuws met de cijfers en feiten. Daarnaast houdt hij ook de (sociale) media nauwlettend in de gaten.

En we ontsnappen aan de werkelijkheid met de zomerhit 'B&B Vol Liefde', het programma waarin acht vrijgezelle B&B-eigenaren hopen een geliefde te vinden. Aanstaande dinsdag, 30 augustus, komen Martijn uit Portugal en Hans uit Frankrijk naar de studio in Amsterdam. De grote vraag is: komen ze alleen of nemen ze hun nieuwe liefde mee?

Vanaf maandag 29 augustus is 'Jinek' iedere werkdag terug op de late avond rond de klok van 22.00 uur bij RTL 4. Met het gesprek van de dag, achtergronden bij het nieuws en gasten uit de actualiteit.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers