Nickelodeon onthult nieuwe spelshow én host

vrijdag 17 september 2021

In 'The List' – Nickelodeon's strijd om de lijst nemen kinderen het op tegen hun familieleden om zo hun eigen ultieme verlanglijstje te kunnen winnen. In elke aflevering strijden de duo's tegen elkaar in de meest krankzinnige spellen als de Misselijkmaker, de TikTok-'m-aan-estafette en het grote eindspel Slimebal.

Op het verlanglijstje staan niet alleen prijzen, maar ook diensten. Denk aan prijzen als een familie-uitje naar een pretpark of het winnen van populaire games. Maar ook een special ontbijtje op zondag op bed of een zoektocht door een museum. Maar de grote vraag blijft na het winnen of verliezen van de spellen,  wie wordt er geslimed?


Het nieuwe programma krijgt naast Nienke ook een nieuw gezicht. Niemand minder dan Marouane Meftah (17) zal samen met bekend Nickelodeon gezicht Nienke van Dijk de teams aanmoedigen om het beste uit henzelf te halen.

Naast de on-air programmering gaat het programma zowel online als in de  app door, zo is er een speciale app ontwikkelt (LISTI) waarin ouders direct het verlanglijstje van hun kinderen kunnen aanschaffen. Het programma krijgt naast de tv-afleveringen ook online versie waarbij de hosts zelf de uitdaging met elkaar aangaan. Deze zal vanaf 17 oktober iedere zondag om 17.00 uur verschijnen op het YouTube-kanaal van Nickelodeon Nederland.

Biografie Marouane Meftah
Marouane Meftah (17) is dé nieuwe ster in de Nederlandse film- en televisiewereld. Hij woont in Amstelveen samen met zijn ouders, broertje en zusjes. Hij behaalde dit jaar zijn middelbareschooldiploma. Komend studiejaar gaat hij beginnen met een acteeropleiding. Later dit jaar opent het Cinekid festival met de film Captain Nova waarin Marouane een hoofdrol speelt. Nu krijgt dit jonge talent bij Nickelodeon de kans om zijn presentatie skills te ontdekken. Samen met Nickelodeon’s presentatrice Nienke van Dijk zal hij 'The List – Nickelodeon's strijd om de lijst' gaan presenteren. Vanaf 17 oktober iedere zondag om 17.00 uur op Nickelodeon!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers