Nieuw op 24Kitchen: 'Eveline's Asian Favourites'

zondag 29 januari 2023
Foto: 24Kitchen - © The Walt Disney Company Benelux 2023

In het nieuwe 24Kitchen programma 'Eveline's Asian Favourites', deelt chef Eveline haar favoriete gerechten uit Azië.

Van Mapo Tofu uit China tot de allerlekkerste krokante Karaage uit Japan en van Cantonese Cakejes tot overheerlijke Indische maiskoekjes. Uiteraard wel op Eveline’s manier: recepten die toegankelijk zijn voor iedereen.


In iedere aflevering neemt Eveline twee heerlijke gerechten uit het Verre Oosten onder de loep en leert ze ons over de oorsprong van deze culinaire specialiteiten. Daarnaast geeft ze ons tips en tricks om Aziatisch koken nog makkelijker te maken. Laat je verrassen door de vele geuren en smaken die met behulp van Eveline ook hun weg naar jouw keuken kunnen vinden.

Net als in haar vorige programma 'Eveline's Asian Street Food' ontvangt ze iedere week weer een bekende gast die met haar meekookt. Dit keer verwelkomt ze presentatrice Merel Westrik & zanger Guus Meeuwis, maar ook cabaretier Steven Brunswijk en foodie Nina Warink.

[video]

Tokotime
In Tokotime worden exotische ingrediënten belicht en wordt er een demonstratie gegeven hoe je bijvoorbeeld een gerecht als eendentong bereid. Eveline laat de bezoekers in de toko nieuwe en onverwachte smaken en geuren ontdekken, zoals kwal en de sterk ruikende Aziatische delicatesse, durian.

Op haar eigengereide manier laat 24Kitchen-Chef Eveline kijkers op een laagdrempelige manier kennis maken met de Aziatische Keuken. Ze introduceert unieke recepten die door iedereen gemaakt kunnen worden, binnen enkele tellen op tafel staan en waarmee je ongetwijfeld de show steelt!

Over Eveline Wu
De roots van Eveline Wu liggen in een klein dorp vlakbij Shanghai. Toen zij 15 was verhuisde ze met haar familie naar Nederland en begon ze haar carrière in de horeca. Eveline opende het eerste wokrestaurant van Nederland in 1999. In de jaren daarna volgden meerdere restaurants waaronder De Kreeftenbar, MOOD, Soho en Wynwood. Als bekroning op haar werk won ze in 2016 een gouden medaille voor haar dessert tijdens het Wereldkampioenschap 'Asian Cuisine' in de categorie Chinese Keuken.

Haar talent en enthousiasme tijdens het koken zijn aanstekelijk en dat zien we wederom terug in haar nieuwe programma 'Eveline's Asian Favourites', haar tweede programma op 24Kitchen na het succesvolle 'Eveline's Asian Street Food'.

'Eveline's Asian Favourites' is vanaf 30 januari elke werkdag te zien om 18.00 uur op 24Kitchen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers