Nieuw op 24Kitchen: 'Every Day Fry-day'

donderdag 21 juli 2022
Foto: 24Kitchen - © The Walt Disney Company Benelux 2022

In het nieuwe 24Kitchen-programma 'Every Day Fry-day' deelt chef Danny elke werkdag heerlijke en verrassende gerechten die te maken zijn in de airfryer. Daarnaast geeft hij tips en hacks om het koken met je hetelucht friteuse nog makkelijker te maken.

De recepten zijn gevarieerd en bereid met verschillende kooktechnieken en altijd klaar binnen 20 minuten. Het snacken en frituren wordt daarbij natuurlijk niet vergeten. Op vrijdag is het daarom tijd voor de FRY-MI-BO en geeft Danny tips voor unieke gerechtjes op jouw borrelplank.


De airfryer is uitermate populair. Menig huishouden weet de unieke methode van koken met hetelucht inmiddels te waarderen, zeker als alternatief voor frituren. Minder bekend is het feit dat de airfryer naast het maken van de nodige bittergarnituur ook heel erg geschikt is voor het bereiden van volwaardige maaltijden. De circulerende hete lucht heeft vele toepassingen in de keuken. Hierdoor kunnen gerechten en producten gegrild, gebakken, gebraden, gepoft of gefrituurd worden. Zo kun je in een airfryer bijvoorbeeld een brood bakken, een ei pocheren en er groentes in grillen.

24Kitchen-chef Danny Jansen was al snel op de hoogte van de veelzijdigheid van de airfryer en schreef er een uitgebreid kookboek over. Zowel het boek als de aifryers zelf gaan als zoete broodjes over de toonbank. Daarom is het  hoog tijd dat de airfryer en Danny samen de hoofdrol krijgen in een gloednieuw 24Kitchen-programma.

'Every Day Fry-day' is vanaf 29 augustus elke werkdag te zien om 18.00 uur op 24Kitchen.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers