Nieuw op National Geographic: 'Christmas from Above'

zondag 11 december 2022
Foto: © National Geographic 2022

'Christmas from Above' is een eenmalige special van het razendpopulaire National Geographic programma 'Europe from Above'. In deze serie, waarvan dit jaar alweer het vierde seizoen werd uitgezonden, worden de kijkers meegenomen door Europese landen en hun culturen met behulp van adembenemende luchtbeelden.

In de special van 'Christmas from Above' zien we hoe kerstmis gevierd wordt in diverse Europese landen en leren we op welke manier de vieringen tussen landen overeenkomen en verschillen.Een magische ervaring
We doorkruisen Europa zodra de eerste kerstbelletjes zich aandienen om de unieke bezienswaardigheden van de feestdagen te ontdekken. Van een spetterende parade en een vuurwerkevenement in de Alpen tot de karakteristieke rendierkuddes in Finland. Vliegende camera's zweven over een schitterende trein van lichtjes aan de Engelse kust en onthullen een buitengewoon logistieke prestatie in 'het postkantoor van de Kerstman'.

Voor deze spectaculaire beelden, die we van National Geographic gewend zijn, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde drone-technologie die zorgen voor een uniek inzicht in de tradities, techniek en natuurwonderen die het Europese continent hebben gevormd.

'Christmas from Above' is een tocht door Europa waarbij de meest feestelijke tradities van het winterse seizoen worden onthuld. Een heerlijke show om direct in de sfeer van de feestdagen te komen!

'Christmas from Above' wordt voor National Geographic geproduceerd door Windfall Films (onderdeel van de Argonon Group). Voor Windfall Films is Mark Bridge de serieproducent en Carlo Massarella de uitvoerend producent. Carolyn Payne is de Commissioning Editor en Executive Producer voor National Geographic.

'Christmas from Above' wordt op 12 december om 22.00 uur uitgezonden op National Geographic.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers