Nieuw seizoen 'De Verraders' bij RTL: verrassende elementen zorgen voor weer een bloedstollend seizoen

woensdag 1 maart 2023
Foto: RTL 4 - © Jasper Suyk 2023

Vanaf vrijdag 3 maart gaan twintig BN'ers een zinderend en meeslepend avontuur aan in een nieuw seizoen van het succesformat 'De Verraders'. Voor het eerst reizen de kandidaten dit jaar af naar het buitenland om onder leiding van Tijl Beckand hun intrek te nemen in een schilderachtig en mystiek Frans kasteel.

Deze onbekende omgeving, nieuwe spelelementen, meer fanatieke spelers dan ooit én een zilverschat van 40 kilo die op het spel staat, vormen een cocktail voor wederom een spannend en zenuwslopend seizoen. Wie is te vertrouwen, wie bedriegt de andere deelnemers en wie eindigt met het zilver?


De deelnemers van het nieuwe seizoen
Jan Slagter (omroepdirecteur MAX), Herman den Blijker (chefkok), Betty Glas (verslaggeefster RTL Nieuws), Irene van de Laar (presentatrice), Pernille La Lau (presentatrice), Ferri Somogyi (acteur), Sunny Bergman (documentairemaakster), Katinka Simonse (kunstenares), Sander Huisman (artiest Kris Kross Amsterdam), Nathan Rutjes (ex-profvoetballer), Thomas Cammaert (acteur), Jordy Huisman (artiest Kris Kross Amsterdam), Maria Fiselier (operazangeres), Giorgo Hokstam (muziekdeskundige), Chahid Charrak (YouTuber), Billy Dans (artiest), Selma Omari (influencer), Noël van Kleef (actrice), Jessie Maya (influencer) en Noor Omrani (prof-hockeyster).

Nieuw seizoen van een bekroond format
Het succesformat 'De Verraders' bewees zich in het afgelopen jaar keer op keer. Het programma werd bekroond met zowel een International Format Award, als met de prestigieuze Rose d’Or Award en is inmiddels verkocht aan ruim 15 landen. De eerste twee TV-seizoenen werden bij RTL door het publiek omarmd met miljoenenkijkcijfers (1,8 miljoen gemiddeld) en een gemiddeld zenderaandeel van 39,4%. De Videoland-seizoenen vielen met mooie resultaten in de smaak en ook in het buitenland wist het format kijkcijferrecords te breken. Vanaf 22 februari is 'De Verraders UK' te bingen bij Videoland.

'De Verraders' is ontwikkeld door IDTV in samenwerking met RTL Creative Unit en is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers