Nieuw seizoen 'First Dates' in gloednieuw restaurant

woensdag 4 januari 2023
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2023

Vorig seizoen bereikte 'First Dates' een bijzondere mijlpaal: de 500ste aflevering. Na zoveel dates in het vertrouwde decor is het tijd voor een nieuwe look and feel.

En dus is de binnenhuisarchitect volledig losgegaan op het restaurant: frisse kleuren, ander interieur, meer groen en een nieuwe indeling. Kortom, dit elfde seizoen van 'First Dates' trapt af in een compleet omgetoverd restaurant. Het liefdesteam staat dan ook te trappelen om singles uit heel Nederland in deze nieuwe setting te ontvangen.


Victor shaket in zijn bar de drankjes nóg lekkerder dan voorheen en Denice ontvangt de singles met haar grote glimlach. Dit jaar kunnen de singles ook aan het einde van de date kiezen om nog een drankje te drinken of samen de stad in te gaan.

Gaat het nieuwe restaurant zorgen voor meer succesvolle dates dan ooit tevoren? Het elfde seizoen van 'First Dates' is vanaf maandag 9 januari elke werkdag om 19.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers