Nieuw seizoen 'First Dates' met bijzondere mijlpaal: de 500ste aflevering

zondag 4 september 2022
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2022

Waar hangt er altijd spanning in de lucht? Stellen mensen zich open naar elkaar? En lopen ze wellicht hand in hand naar buiten? Juist, in het First Dates Restaurant.

Hier doen singles van alle leeftijden en uit elke hoek van het land een poging om de ware te vinden. In dit nieuwe seizoen bereikt het programma een bijzondere mijlpaal: op 17 oktober openen maître Denice en barman Victor namelijk voor de 500ste keer de deuren van het First Dates Restaurant. Dat betekent dat er maar liefst 2.500 singles de vloer over kwamen voor een blind date met zijn/haar/diens match. En of dat eerste afspraakje nu leidde tot een tweede of niet, ze hebben het stuk voor stuk aangedurfd om de liefde te vinden. Zo ook dit seizoen. Hoeveel vonken slaan er over?


'Life after First Dates'
Met zoveel afleveringen achter de rug rijst de vraag hoe het leven van al die daters er nu uitziet. Ongeacht of de date op een ‘ja’ of een ‘nee’ uitliep op die ene vraag. Wat heeft First Dates hen gebracht? In de online rubriek ‘Life after First Dates’ vertellen oud-deelnemers hun ervaringen. Want je kwetsbaar opstellen op televisie kan blijkbaar niet alleen de deur naar liefde openen, maar ook die naar een stage, baan, een indirecte relatie, een goede vriend of naar een coming out.

De online rubriek gaat dit najaar van start op de kanalen van 'First Dates'.

‘First Dates’ is een coproductie van BNNVARA en Warner Bros.

De nieuwe afleveringen van ‘First Dates’ zijn vanaf maandag 5 september 2022 elke werkdag om 19.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers