Nieuw seizoen 'Het Perfecte Plaatje' dit najaar weer vertrouwd bij RTL 4

donderdag 7 juli 2022
Foto: RTL 4 - © William Rutten 2022

Tijdens het extra seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' in het Zuid-Amerikaanse ArgentiniŽ, is er in Nederland niet stilgezeten en zijn de opnames van de reguliere serie al een tijd in volle gang.

Onder leiding van het vertrouwde gezicht Tijl Beckand voeren de aspirant fotografen de meest uiteenlopende opdrachten uit waarbij zij de gelegenheid krijgen om zichzelf én elkaar te overtreffen met de meest prachtige foto’s. Wederom gaan tien bekende Nederlanders de uitdaging aan om te leren fotograferen en daarmee de kijker te verrassen met hét perfecte plaatje. 'Het Perfecte Plaatje' is vanaf het najaar te zien bij RTL 4.


De hobbyfotografen die dit seizoen het beste uit hun camera proberen te halen zijn comedian Najib Amhali, zangeres Trijntje Oosterhuis, presentatrice Geraldine Kemper, fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boer, actrice Tina de Bruin, zangeres en actrice Bente Fokkens, programmamaker Filemon Wesselink, documentairemaakster Linda Hakeboom, acteur en zanger Edwin Jonker en actrice en schrijfster Inge Ipenburg. Ook dit seizoen worden de foto’s beoordeeld door vaste juryleden celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll.

'Het Perfecte Plaatje' is vanaf najaar 2022 wekelijks te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers