Nieuw seizoen 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders' op TLC

donderdag 15 februari 2024
Foto: © TLC - © Discovery Benelux 2023

Roy Donders komt terug met een nieuw seizoen van 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders'. In de realityserie worden de bekende Tilburger Roy en zijn vriendin Michelle op de voet gevolgd in hun bedrijvige bestaan.

In het succesvolle eerste seizoen van de serie zagen kijkers onder meer de gender reveal party, de babyshower voor Michelle en hoe dochtertje Romi uiteindelijk ter wereld kwam. In dit nieuwe seizoen laat het stel zien hoe de voormalige kliniek van Roy wordt omgetoverd tot een luxe ‘wellness & spa suite ’, wordt de eerste verjaardag en de doop van dochtertje Romi gevierd, wordt er gewerkt aan Roy’s biografie en zien we of er uiteindelijk ook echt B&B-gasten verwelkomd kunnen worden in hun Tilburgse paleisje.


Roy Donders: 'Michelle en ik hebben kei veel zin in weer een nieuw seizoen! Na een megadrukke, maar hele fijne periode als kersverse ouders komt er weer van alles nieuws op ons pad. Ons dochtertje Romi wordt dit jaar alweer 1 jaar en dat betekent ook dat zij gedoopt wordt. Bij ons is dat altijd een heel groot ding dat uitbundig wordt gevierd! Ook kunnen we niet wachten om onze wellness & spa-suite aan huis te openen, maar daar moet eerst nog wel erg veel aan gebeuren... Genoeg leuke dingen dus waar iedereen weer van kan meegenieten!'

Het nieuwe seizoen van 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders' is vanaf eind mei te zien bij TLC en op discovery+.  De serie wordt geproduceerd door Concept Street.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers