Nieuw seizoen 'Salvage Hunters' op Discovery

zondag 1 januari 2023
Foto: © Discovery 2022

De bekendste antiekhandelaar ter wereld – Drew Pritchard – gaat weer op jacht om bijzondere items te vinden op de meest unieke plekken. Hij blijft ditmaal in zijn eigen Groot-Brittannië waar hij duidelijk nog lang niet uitgekeken en uitgekocht is.

Maar daarvoor moet hij soms wel naar de verste uithoeken gaan om de meest verborgen schatten te vinden die hij dan weer met winst kan doorverkopen.


Hij begint daarom in het nieuwe seizoen van 'Salvage Hunters' met een roadtrip naar Schotland waar hij – samen met zijn vaste partner T. – onder meer een kasteel bezoekt van meer dan 1000 jaar oud. De huidige eigenaar is een nazaat van de oorspronkelijke bewoners, die het kasteel wil terugbrengen in zijn oude glorie. Dat betekent dat een aantal oude voorwerpen die niet passen weg mogen, zodat er weer geld is voor andere items. Voor Drew een buitenkansje om onder meer een marmeren paneel uit de 18e eeuw op de kop te tikken en een 16e-eeuwse houten buste van een priester. Het zijn items die Drew ook nooit eerder gezien heeft en waar hij helemaal enthousiast van wordt.

Zo blijft er ook in dit nieuwe seizoen van 'Salvage Hunters' weer genoeg te ontdekken en te genieten voor de ervaren handelaar.

'Salvage Hunters', vanaf maandag 2 januari elke werkdag om 19.30 uur op Discovery.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers