Nieuw seizoen van 'Oogappels' bij BNNVARA

maandag 22 augustus 2022
Foto: BNNVARA - © Mark de Blok 2022

Goed nieuws voor alle fans van de BNNVARA-dramaserie 'Oogappels'. Na drie succesvolle seizoenen is het bijna zover: het vierde seizoen komt eraan.

In 'Oogappels' volgen we wederom vier compleet verschillende gezinnen, die worstelen met de opvoeding van hun pubers, van wie een aantal alweer richting postpuberteit gaat. In het vierde seizoen draait het om accepteren, loslaten en volwassen keuzes maken. Maar wat als dat de nodige strijd oplevert en oud zeer naar boven komt? Kun je dan nog op familie terugvallen?


'Oogappels' wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman, bekend van o.a. 'Gooische Vrouwen' en 'Divorce'.

Aflevering 1
Fabie is in alle staten, nu Mees ineens is verdwenen. Ze vertrekt in allerijl naar Noorwegen en Pip gaat bij Johan en Ella logeren. Merel wordt beschaamd wakker na haar uit de hand gelopen nacht met de buurman. Nina verhuist weer terug naar haar moeder, tot groot verdriet van Tim en Dina. Carola en Marcel maken serieuze plannen voor hun nieuwe strandtent. Erik gaat uit eten met Hannah van de boekwinkel, Chris slaapt slecht en Dina kan een carrièrestap maken.

Podcast 'Echte Oogappels'
Naast de TV serie is er ook de podcast 'Echte Oogappels'. In de podcast spreekt presentator Margreet Reijntjes met experts over puberleed en ouderstress. Vanaf 7 september kun je elke week een nieuwe aflevering van 'Echte Oogappels' beluisteren via je favoriete podcast-app.

'Oogappels' is een coproductie van BNNVARA en ITV Studios.

'Oogappels', vanaf woensdag 7 september wekelijks om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers