Nieuwe politieke dramaserie 'BuZa' met Kees Prins, Sanne Samina Hanssen en Werner Kolf

dinsdag 2 november 2021
foto: © BNNVARA 2021

'BuZa', de nieuwe vierdelige dramaserie geregisseerd door Frank Ketelaar ('Klem', 'Overspel'), gaat op 19 november van start. Maarten Meinema (Kees Prins) wordt als nieuwe minister van Buitenlandse Zaken benoemd wanneer zijn voorganger onverwachts overlijdt.

Maar zodra er allerlei politieke lijken uit de kast vallen en de ene crisis na de andere zich aandient, heeft hij grote moeite het vertrouwen van zijn staf te winnen. Als dan ook nog blijkt dat hij geplaagd wordt door persoonlijke demonen neemt de druk tot grote hoogte toe.
Cast, regie en scenario


De cast bestaat uit Kees Prins ('Overspel'), Sanne Samina Hanssen ('Undercover'), Werner Kolf ('Commando's'), Jacob Derwig ('KLEM'), Sytske van der Ster ('Heer & Meester'), Menno van Beekum ('De Heineken Ontvoering'), Freek Bartels ('K van Karlijn'), Kevin Schoonderbeek ('Laura H.'), Delilah Warcup - van Eyck ('Smeris') en Saskia Temmink ('De Vloer Op') die voor haar rol in BuZa een nominatie kreeg voor het Gouden Kalf voor de beste bijrol.

De regie is in handen van Frank Ketelaar, die eerder onder andere 'Overspel' en 'KLEM' regisseerde. Het scenario is eveneens door Frank Ketelaar geschreven.

Producent is Robert Kievit ('Overspel', 'Hollands Hoop', 'KLEM').

'BuZa' is een productie van BNNVARA.

'BuZa' is vanaf 19 november vier weken lang iedere vrijdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers