Nieuwe reeks online-pubquizzen met Leo Blokhuis in 'Top 2000 Online Café'

maandag 18 oktober 2021
Foto: © NTR 2019

Wat begon als een initiatief tijdens de lockdown is inmiddels een instituut geworden: 'De Top 2000 Online Pubquiz met Leo Blokhuis', live via het 'Top 2000 Online Café'.

Tienduizenden muziekliefhebbers uit heel Nederland wisten het afgelopen jaar hun weg te vinden naar dit virtuele café om, alleen of met een clubje vrienden, hun muziekkennis te testen. Na een zomer radiostilte organiseert NTR op vrijdag 22 oktober alweer de 15e editie van de 'Top 2000 Online Pubquiz'. Vanaf 20.30 uur vuurt Leo op top2000onlinecafe.nl via een livestream vanuit zijn werkkamer quizvragen op je af. Kom alvast in de stemming voor de 'NPO Radio 2 Top 2000' met deze vrolijke pubquiz vol leuke clips, rare mash-ups, bijzondere fragmenten en een aanzienlijke hoeveelheid nostalgie.


Test je muziekkennis!
Meespelen is simpel. Ga 22 oktober iets voor 20.30 uur naar top2000onlinecafe.nl en klik op de link naar de quiz. Speel je met een team? Gebruik dan de Samen Beleven-tool (dit wijst zich vanzelf op de site). Tijdens de quiz is het mogelijk om direct contact te hebben met Leo en de redactie via de socialkanalen en mail van de 'Top 2000 A Gogo'.

Meld je alvast aan voor het Facebook-event https://fb.me/e/1eJNcdgrD.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers