Nieuwe serie 'Geldwolven' vanaf maandag te zien op Prime Video

zondag 13 november 2022
Foto: © Streamz 2022

Frank De Jong (Tom Van Dyck) is een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien.

Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf (Joren Seldeslachts). Deze charmante jongen leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky (Yannick Jozefzoon).


De combinatie van Frank zijn kennis over de verzekeringswereld en de lef en overtuigingskracht van Chris en Miguel zorgen ervoor dat ze snel veel geld verdienen. Voor het eerste in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt zich tot een 'mastermind' die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren…

Naast Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts en Yannick Jozefzoon zien we ook Monic Hendrickx, Jade Olieberg, Koen De Sutter, Marjan De Schutter en Kim Hertogsschitteren in deze gloednieuwe fictiereeks in een regie van Gijs Polspoel ('Down The Road', 'Spitsbroers', 'Professor T.')


 

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers