Nieuwe serie 'Nederland in Beweging' met Barbara de Loor en Duco Bauwens

donderdag 3 augustus 2023
Foto: © Elvin Boer/Omroep MAX 2023

Begin het najaar goed! Vanaf 4 september motiveren Barbara de Loor en Duco Bauwens Nederland om meer te bewegen. Ze worden vergezeld door verschillende oefengroepen.

Door mee te doen aan 'Nederland in Beweging' kan de kijker al de helft van de dagelijkse norm van dertig minuten gezond bewegen behalen.


Oud-schaatsster Barbara de Loor is vanaf maandag 4 september naast Duco Bauwens te zien als nieuwe presentatrice van het populaire MAX-programma 'Nederland in Beweging'. Zij volgt Olga Commandeur op, die in april bekendmaakte te stoppen met het ochtendprogramma. Barbara is bekend als schaatsster; in 2005 wordt ze wereldkampioen op de duizend meter. Na haar professionele schaatscarrière is ze te zien in verschillende tv-programma’s. Ook zet Barbara zich in voor IT4Kids en Spieren voor Spieren.

Barbara de Loor: 'De opnames voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels achter de rug en ik kan niet wachten om het resultaat met Nederland te delen. Ik roep iedereen op - van jong tot oud - om vanaf 4 september mee te doen met de oefeningen. Een heerlijke actieve start van de dag!'

In 'Nederland in Beweging' stimuleren Barbara de Loor en Duco Bauwens vol enthousiasme elke Nederlander om meer te bewegen. Sinds 2008 is het programma te zien bij MAX, in 2020 vierde 'Nederland in Beweging' zijn twintigjarig jubileum.

'Nederland in Beweging', vanaf maandag 4 september elke werkdag om 10.15 uur bij MAX op NPO 1 en om 09.15 uur bij MAX op NPO 2.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers