Nieuwe voetbaltalkshow met Wilfred Genee vanaf 15 augustus bij Veronica

woensdag 27 juli 2022
Foto: Veronica/Talpa Network - © William Rutten 2021

Talpa komt vanaf 15 augustus met een voetbaltalkshow onder leiding van Wilfred Genee. Genee zal in een studio met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde over voetbal gaan praten. Dat meldt VandaagInside.nl

Meer details zijn nog niet bekend. De voorlopig nog titelloze talkshow is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien bij Veronica. De voetbalshow zal bestaan naast het populaire 'Vandaag Inside' op SBS6, dat Wilfred Genee vanaf 15 augustus elke avond blijft maken met René van der Gijp en Johan Derksen. 


 

Hoe het programma gaat heten, is nog niet bekend. De nieuwe titelloze talkshow zal "voorlopig zonder einddatum" elke maandag en vrijdag te zien zijn op Veronica.
Het programma zal bestaan naast Vandaag Inside, dat Genee ook elke avond zal maken met René van der Gijp en Johan Derksen. Dit programma, waarin de mannen praten over voetbal en andere actuele zaken, zal ook vanaf 15 augustus weer te zien zijn. Vandaag Inside wordt uitgezonden op SBS6.

 

 

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers