Nikki Herr versterkt presentatieteam 'Hart van Nederland'

donderdag 25 augustus 2022

Vanaf oktober versterkt Nikki Herr (31) het presentatieteam van 'Hart van Nederland', waar ze voornamelijk de presentatie van de avonduitzendingen voor haar rekening gaat nemen. Daarnaast gaat ze als verslaggever voor het programma het land in.

Momenteel werkt Herr bij WNL, waar ze de afgelopen jaren 'Goedemorgen Nederland' en verschillende programma’s op NPO Radio 1 presenteerde. Daarvoor werkte ze drie jaar als journalist bij RTV Utrecht. Als student journalistiek was ze al werkzaam bij de lokale omroep van Alphen aan den Rijn, de plaats waar ze ook opgroeide.


Nikki Herr over haar komst naar 'Hart van Nederland': 'Ik heb heel veel zin in deze volgende stap en kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Hart van Nederland. Het programma blijft dicht bij de kijker en is herkenbaar voor een breed publiek. Ik kijk ernaar uit om daar mijn journalistieke bijdrage aan te leveren. Als presentator én verslaggever. En voortaan zonder vroege wekker, maar juist laat erin!'

Hoofdredacteur Marc Veeningen is blij met de komst van Herr: 'Nikki is één van de grote presentatietalenten die we de afgelopen jaren hebben zien opstaan in de journalistiek. Scherp en sympathiek tegelijk. Dat ze naast haar presentatiewerk regelmatig het land in wil als verslaggever zegt veel over haar journalistieke drive. Niet alleen over, maar juist met de mensen praten die in het nieuws zijn. Dat is waar 'Hart van Nederland' voor staat.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers