NOS zendt MXGP mannen en vrouwen uit

maandag 3 april 2023

De NOS kan ook het seizoen 2023 de wedstrijden van de MXGP – wereldkampioenschap motorcross –uitzenden. Het contract met rechtenpartij Infront is verlengd.

Nieuw in het contract is dat de NOS ook één race van de MGXP vrouwen live op televisie en via de livestream op NOS.nl en in de NOS-app kan laten zien. Daar doet de huidige wereldkampioen Nancy van de Ven mee. De overige races van de vrouwen kan de NOS in een samenvatting laten zien.


De MXGP-races van de mannen, met vijfvoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings, kunnen allemaal door de NOS live worden uitgezonden,  zowel op televisie als via een livestream via NOS.nl en de NOS-app. Zowel de MXGP-race van de vrouwen als de mannen is dit weekend in Zwitserland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers