NTR brengt 'De Ramadan Conference 2023'

zaterdag 22 april 2023

Na drie jaar afwezigheid is het weer tijd voor de enige conference die geheel in het teken van de ramadan staat: 'De Ramadan Conference 2023'.

In deze editie staan er maar liefst vier cabaretiers op de planken. Creatief brein en initiatiefnemer van de conference, Anuar, wordt dit jaar vergezeld door niemand minder dan Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi.


Het viertal neemt hun eigen inzichten en visie op de ramadan onder de loep. Welke tradities en gebruiken komen hierbij kijken en tegen welke obstakels lopen ze aan? Samen delen ze hilarische verhalen, improvisaties en sketches met elkaar en spelen ze herkenbare typetjes.

Anuar is in ieder geval enthousiast: 'Tijdens De Ramadan Conference zal er worden gerold van het lachen met de boodschap: kom weer nader tot elkaar en heb je naaste lief!'

'De Ramadan Conference 2023', zondag 23 april om 21.45 uur op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers