NTR brengt 'De Ramadan Conference 2023'

zaterdag 22 april 2023

Na drie jaar afwezigheid is het weer tijd voor de enige conference die geheel in het teken van de ramadan staat: 'De Ramadan Conference 2023'.

In deze editie staan er maar liefst vier cabaretiers op de planken. Creatief brein en initiatiefnemer van de conference, Anuar, wordt dit jaar vergezeld door niemand minder dan Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi.


Het viertal neemt hun eigen inzichten en visie op de ramadan onder de loep. Welke tradities en gebruiken komen hierbij kijken en tegen welke obstakels lopen ze aan? Samen delen ze hilarische verhalen, improvisaties en sketches met elkaar en spelen ze herkenbare typetjes.

Anuar is in ieder geval enthousiast: 'Tijdens De Ramadan Conference zal er worden gerold van het lachen met de boodschap: kom weer nader tot elkaar en heb je naaste lief!'

'De Ramadan Conference 2023', zondag 23 april om 21.45 uur op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers