Omroep MAX live vanaf Paleis Soestdijk op Koningsdag

woensdag 27 maart 2024
Foto: © Omroep MAX 2022

Omroep MAX viert Koningsdag 2024 geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Op zaterdag 27 april wordt vanaf deze bijzondere locatie een extra lange Tijd voor MAX uitgezonden en er is een speciale extra live-uitzending: 'MAX Koningsdag' vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

'MAX Koningsdag' vanaf Paleis Soestdijk, zaterdag 27 april vanaf 14.00 uur bij MAX op NPO 1
Op Koningsdag ontvangt Jan Slagter onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnaar van Heel Holland Bakt in het feestelijke live-programma 'MAX Koningsdag' vanaf Paleis Soestdijk. Buddy Vedder vertelt over zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Heel Holland Bakt-winnares Aruna maakt koninklijke lekkernijen en er is een optreden van Marco Schuitmaker. April Darby speelt komend seizoen de hoofdrol in de musical Sister Act. Zij vertelt over deze glansrol en ze treedt op met de cast.


Vanaf Paleis Soestdijk presenteren Martine van Os en Sybrand Niessen een extra lange en feestelijke uitzending van 'Tijd voor MAX'. Te gast zijn onder anderen Janny van der Heijden, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk, Berget Lewis en Evert ten Napel.
Josine Droogendijk vertelt over het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Emmen. Ook oud-sportcommentator en verslaggever Evert ten Napel, geboren in de gemeente Emmen, schuift aan. Berget Lewis en het Zo! Gospelchoir treden op en Heel Holland Bakt-finalist Tim staat in de keuken. Julius Minnaar, de directeur van Wildlands Adventure Zoo Emmen, praat na over Koningsdag, waarbij hij een belangrijke rol zal spelen. En de koning van de Drentse pop, Leon Moorman, staat op het podium.

'MAX Koningsdag', zaterdag 27 april bij Omroep MAX.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers