Ontdek de eerst beelden van de nieuwe FOX-serie 'Chucky'

zondag 10 oktober 2021

In de nieuwe televisieserie 'Chucky' wordt een idyllisch kleine Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude 'Chucky'-pop opduikt bij een garagesale. Jake (Zackary Arthur) is een tiener die een saai leven leidt op een High School en neemt Chucky mee.

Al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan, die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky's verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid zich te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong.'Chucky' wordt geproduceerd door UCP en is in handen van bedenker Don Mancini, David Kirschner, Nick Antosca en Alex Hedlund. Harley Peyton zal ook dienen als uitvoerend producent. Mancini, de bedenker van de filmfranchise, schrijft de televisiebewerking, regisseert de eerste aflevering en is showrunner.

'Chucky' is vanaf 11 november, elke donderdag om 22.00 uur te zien op FOX. Met vooorafgaand op 4 november om 22.00 uur de originele film 'Child's Play' (1988).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers