Opnames komische dramaserie 'BODEM' met Eva Crutzen in volle gang

donderdag 8 september 2022
Foto: © Topkapi Films 2022

De opnamen voor de nieuwe serie 'BODEM' met Eva Crutzen zijn van start gegaan. 'BODEM' is een rauwe, komische en vernieuwende dramaserie over het vrijgezelle en destructieve leven van Cat (Eva Crutzen) die zich staande probeert te houden in een wereld die doorgaat terwijl de hare met een klap tot stilstand is gekomen.

In 'BODEM' onderscheidt Eva zich door niet alleen de bedenker, schrijver en regisseur van 'BODEM' te zijn, maar ze speelt zelf ook het hoofdpersonage. Eva en producent Topkapi Films maken deze nieuwe tv-serie in coproductie met BNNVARA.


'BODEM' bestaat uit 6 afleveringen van 25 minuten en is naar verwachting in het voorjaar van 2023 te zien op NPO 3. De opnamen voor ‘BODEM’ lopen door tot en met 25 oktober 2022.

Cast
Eva Crutzen vertolkt zelf de hoofdrol van Cat. Ze is bekend als cabaretière, actrice en zangeres en was eerder te zien in o.a. de TV-programma's 'Promenade', 'Klikbeet' en de speelfilm 'Alles op Tafel'. Ook kreeg ze lovende kritieken voor haar theatershow 'Opslaan Als', welke later als driedelige serie op televisie te zien was. Voor haar soloprogramma 'Bankzitten' won zij de Publieksprijs van het Amsterdam Kleinkunst Festival.

Meral Polat ('De Luizenmoeder') is in ‘BODEM’ te zien als Cats beste vriendin Jana. De ouders van Cat worden vertolkt door Marieke Heebink (Internationaal Theater Amsterdam, 'Petticoat', 'Rampvlucht') en Leopold Witte ('Gooische Vrouwen', 'Dokter Deen', 'De Verleiders').

De cast bestaat verder uit Steef de Bot als Ben, Lineke Rijxman als Cats chef Claudia, Lindsay Zwaan als Sally en Nils Verkooijen als Bliksem.

'BODEM' is een coproductie van BNNVARA en Topkapi Films.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers