Oud-Beijerland is 'Leukste Dorp van Nederland 2007'

zaterdag 3 maart 2007

Vrijdag 2 maart raakte na een spannende strijd bekend welk dorp zich met recht het 'Leukste dorp van Nederland 2007' mag noemen! Zojuist hebben TMF VJ¡¯s Miljuschka en Nikkie tijdens het TMF-programma 'Reaction' bekend gemaakt dat Oud-Beijerland zich het 'Leukste dorp van Nederland' van 2007 mag noemen.

V


J¡¯s Miljuschka en Nikkie hebben in 'Reaction' twee dorpsbewoners uit Oud-Beijerland 'De Gouden Klomp' overhandigd. Ruim 32.000 mensen hebben de afgelopen week hun stem uitgebracht via de site. Oud-Beijerland heeft uiteindelijk met 43% van de stemmen gewonnen van Lierop.

Het leek eerder deze week een nek aan nek race te worden, maar uiteindelijk hebben de TMF-kijkers met een overduidelijke meerderheid gekozen voor Oud-Beijerland. H¨¦t dorp met de lekkerste barvrouw, de vetst getunede voertuigen, de lekkerste vrijgezel ¨¦n het dorp met de gaafste dorpsband.

Via www.tmf.nl/reaction konden enthousiaste maar vooral trotse dorpsbewoners zich aanmelden voor het 'Leukste dorp van Nederland verkiezing 2007'. De dorpen werden aan een 'strenge' selectie onderworpen door de TMF VJ¡¯s. Vanaf 19 februari was iedere dag tijdens 'Reaction' een van de vijf dorpen te zien. Het dorp moest uiteraard het zorgvuldig opgestelde TMF selectieproces zonder (of misschien juist met zoveel mogelijk) kleerscheuren doorstaan. De ploeg van 'Reaction' zette ieder uitgekozen dorp een complete uitzending in de schijnwerpers op TMF.

Op basis van verschillende criteria werden de dorpen: Lierop, St. Odili§×nberg, Oud-Beijerland, Tubbergen en Vriezenveen geselecteerd om mee te doen aan de verkiezing.

De kijkers konden vanaf vrijdag 23 februari van 17.30 uur tot en met vrijdag 2 maart 17.30 uur stemmen op de 5 dorpen die hebben deelgenomen aan de verkiezing. De winnaar werd dus Oud -Beijerland, dat werd bekend gemaakt in de live-uitzending van het TMF-programma 'Reaction'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers