Paul Visser wordt zakelijk directeur PowNed

donderdag 17 augustus 2023

Paul Visser zal per 1 oktober 2023 de functie van zakelijk directeur vervullen bij Omroep PowNed. Na het vertrek van algemeen directeur Lucas Goes, die per 1 augustus jl. bij de NTR van start ging, kwam een bestuursfunctie vrij bij de omroep.

PowNed-voorzitter Dominique Weesie: 'Met Paul (36) hebben we een jong en veelbelovend talent binnengehaald. Zijn zakelijke kwaliteiten zijn een mooie aanvulling op het huidige bestuur en we verheugen ons dan ook op de samenwerking.'


Paul Visser: 'PowNed heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige omroep, met een groot online bereik onder jongeren, onderscheidende tv-programma’s en een sterk gegroeide audiotak. Daarnaast is PowNed een broedplaats gebleken voor mediatalent. Ik voel me vereerd om als zakelijk directeur aan de slag te gaan bij deze ambitieuze, rebelse en eigenzinnige omroep.'

Paul studeerde bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde hierna de beroepsopleiding tot advocaat. Van 2011 tot 2016 was hij werkzaam als advocaat voor GMW advocaten in Den Haag. Vanaf 2017 werkte hij als Hoofd Juridische Zaken & Public Affairs bij de STER. Naast zijn baan bij de STER vervulde Paul nevenfuncties bij de Reclame Code Commissie en Screenforce en is hij lid van de Raad van Toezicht van AT5.

Tot 1 oktober 2023 neemt het huidige bestuur de taken die vrij zijn gekomen met het vertrek van Lucas Goes tijdelijk waar.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers