Populair programma 'Hunted' verhuist naar NPO 1

dinsdag 13 februari 2024
Foto: © AVROTROS 2021

De makers van 'Hunted' hebben een nieuwe serie afleveringen, de Into the wild VIPS-versie, aangekondigd die zal te zien zijn op NPO 1. Tot nog toe was 'Hunted' te zien bij AVROTROS op NPO 3.

'Hunted' krijgt promotie en verhuist van NPO 3 naar NPO 1. Op 1 april start de nieuwe serie van de populaire klopjacht met de spin-off Into the wild VIPS-versie. Dat is een samengaan van twee versies die eerder apart te zien waren.


'Hunted' is een goed bekeken programma bij de NPO met wekelijks gemiddeld een miljoen kijkers voor de buis. De verhuis naar het eerste net lijkt dus een logische stap.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers