Populaire Nickelodeon-soap 'Zoop' dit najaar vernieuwd terug

woensdag 24 juli 2013

Acht jongeren, één dierenpark, heel veel drama maar ook ontzettend veel plezier! Dit moet menig jong volwassene bekend in de oren klinken. 'Zoop', de razendpopulaire soap van Nickelodeon is vernieuwd en binnenkort weer te zien bij Nickelodeon!

Inmiddels bekende gezichten als Nicolette van Dam, Patrick Martens en Ewout Genemans gaan terug in de tijd als de mooie Bionda, de geheimzinnige Mike en de benjamin Bastiaan.

Alle kids die toendertijd de soap hebben gemist maar wel alle spannende verhalen hoorden van oudere broers en zussen kunnen hun hart ophalen. 'Zoop' is vanaf 2 september weer dagelijks te zien op Nickelodeon! De afleveringen zijn bewerkt om te voldoen aan de huidige televisie standaarden. Tevens heeft de soap een nieuw logo én een gloednieuwe intro!

De serie start met het begin van de rangeropleiding en speelt zich af in een dierentuin. Acht jonge mensen die een opleiding volgen tot dierenverzorger worden meteen op de proef gesteld door hun trainers. Leerlingen Sira, Elise, Alwin, Bionda, Bastiaan, Moes, Mike en Taffie hebben een zware training voor de boeg waar intriges, spanning en jaloezie aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is er in het dierenpark ook nog tijd voor plezier, humor en - hoe kan het ook anders - voor de liefde...

'Zoop', vanaf 2 september dagelijks om 19.00 uur op Nickelodeon.

Nickelodeon

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers