'Pow Pow Cherso': Aryan Parsa duikt in het uitgaansleven

vrijdag 11 augustus 2023
Foto: PowNed - © Wessel de Groot 2023

In de nieuwe PowNed-webserie 'Pow Pow Cherso' geeft Aryan Parsa een kijkje in het leven als DJ op Chersonissos. Bestaat dat leven echt uit feesten, zuipen en seks of is het vooral heel hard werken?

Lukt het hem om zijn droom – draaien op het wereldberoemde partystrand Star Beach – uit te laten komen? En wat spookt hij op het partyeiland uit met 'Ex on the Beach'-deelneemster Megan Desaever? Je ziet het vanaf zondag 20 augustus op het YouTube-kanaal van PowNed!


De 6-delige serie begint op Schiphol en laat zijn reis naar het uitgaansparadijs zien. Hij ontmoet clubbazen, bekende artiesten en laat zien waar hij slaapt. Of hij elke nacht alleen slaapt? Niks is Aryan te gek, hij laat alles zien. Van dikke feesten tot partyjachten, van gillende fans voor zijn deur tot brakke ochtenden.

De trouwe PowNed-kijkers zullen hem gelijk herkennen. Dit multitalent is namelijk niet alleen DJ, hij is ook één van de vaste 'PowNews'-verslaggevers. Daarom gaat hij tussendoor ook op pad met de roze microfoon voor interviews met feestende jongeren in de Griekse badplaats.

Dat Aryan geen kleine vis in de Griekse zee is mag duidelijk zijn. Hij heeft al een gouden plaat op zijn naam staan door zijn samenwerking met Justis Toch en Poke. Eerder deze zomer heeft hij het uitgaansleven in Albufeira al flink op zijn kop gezet. Daarom hoopt hij dit jaar ook op Star Beach te draaien, de kers op de taart voor zijn DJ-carrière en op deze heerlijke zomerserie!

'Pow Pow Cherso' is vanaf zondag 20 augustus om 18.00 uur wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van PowNed.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers