Presentatoren Nejifi Ramirez en Tanja Kok naar WNL

vrijdag 20 oktober 2023

De presentatoren Nejifi Ramirez en Tanja Kok worden nieuwe gezichten van Omroep WNL. Zij zullen het presentatieteam versterken van de ochtendshow op NPO 1, 'Goedemorgen Nederland'.

Ook gaan ze aan de slag als maker en presentator van het onderzoekende economische programma 'Stand van Nederland: Generatie Next', wekelijks op NPO 2.


Nejifi Ramirez presenteert nu nog als anchor het programma 'NOS Regio' bij de publieke omroep. Daarvoor werkte ze ondermeer voor RTL en RTL Z.

Tanja Kok is journalist en programmamaker bij Talpa, waar ze voor 'Hart van Nederland' onder andere veel live-verslaggeving voor haar rekening nam alsook een succesvolle podcast maakte.

Beiden zullen de komende maanden aantreden in de programma’s.

Nejifi Ramirez
'Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging bij Omroep WNL. 'Goedemorgen Nederland' is een dynamisch en vooraanstaand ochtendprogramma waar ik als presentator goed mijn veelzijdigheid kan laten zien. Met 'Stand van Nederland: Generatie Next', mag ik maatschappelijke economische vraagstukken aankaarten die millennials bezig houden. Een programma waar ik m’n persoonlijke interesse in kwijt kan. Ik heb dan ook onwijs veel zin om met het team van WNL aan de slag te gaan.'

Tanja Kok
'Met mijn entree bij 'Goedemorgen Nederland' en 'Stand van Nederland: Generatie Next' begint er voor mij een nieuw hoofdstuk in mijn tv-carrière. De inhoud van beide programma’s sluit naadloos aan bij de ervaringen die ik tot op heden voor en achter de schermen heb opgedaan. De kennismaking met mijn nieuwe collega’s maakt mij nog enthousiaster om me met hart en ziel in te gaan zetten om de Nederlandse televisiekijker een bredere kijk op de samenleving te geven. 'Ik ben er trots op dat WNL mij de kans geeft om daaraan op mijn eigen wijze mijn steentje bij te dragen...'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers